Amanda Neyndorff
Paraveterinair en Trimster

Jill Gieben
Paraveterinair

Paraveterinair & Trimster

Al mijn hele leven wil ik iets met dieren doen. Dus ben ik na de middelbare school een opleiding begonnen voor dierenartsassistent.

In 2012 heb ik de opleiding paraveterinair afgerond op het Lentiz in Maasland. Mijn laatste stage deed ik bij Dierenkliniek Duinoord en toen ik mijn diploma had, mocht ik hier gelukkig blijven werken.

Sinds oktober 2015 heb ik ook een eigen trimsalon: Amanda’s Trimsalon  is gevestigd in de praktijk van dierenkliniek Duinoord.

Nu werk ik 3 dagen in de praktijk als assistente en 2 dagen, op donderdag en vrijdag, als trimster.

Alle langharige ras- en rasloze honden, katten en andere kleine huisdieren zijn welkom. Op Facebook vindt u alvast een aantal voor en na foto’s van net geknipte viervoeters.
Bel voor een afspraak naar 06 – 53927443.

Mijn eigen dieren zijn kat Kaatje die via de praktijk bij mij is komen wonen en sinds juli dit jaar heb ik eindelijk mijn eigen cocker! Toby is een feest!

Paraveterinair

Mijn naam is Jill en ik ben in 2017 afgestudeerd als paraveterinair dierenartsassistente en ben vanaf mei 2019 de nieuwe assistente op de praktijk. Het is een drukke praktijk met een gezellige sfeer wat me enorm bevalt! 

Naast mijn werk op de praktijk ben ik ook nog werkzaam bij een strandtent in Kijkduin. 

 

Bij mij thuis is het net als op de praktijk een gezellige beestenbende. Op de foto sta ik met mijn twee honden Finn en Guus, ook heb ik nog twee konijnen en twee parkieten.

Jill Gieben
Paraveterinair

Milou Janssen
Paraveterinair

PHOTO-2021-06-25-12-53-32.jpg
Paraveterinair

Mijn naam is Milou, sinds mei 2021 afgestudeerd dierenartsassistente. Na een paar jaar reizen besloot ik bij thuiskomst een nieuwe uitdaging aan te gaan en begon ik in 2019 aan de studie Paraveterinair op het Aeres in Barneveld. Dierenkliniek Duinoord werd de kliniek waar ik mijn stage zou gaan lopen en na 7 super leuke en leerzame maanden kreeg ik de kans hier te blijven werken. Deze heb ik natuurlijk met beide handen aangepakt. Naast mijn werk bij Dierenkliniek Duinoord werk ik ook 2 dagen per week als Activiteitenbegeleider voor ouderen met dementie en hou ik mij bezig met fitness, tekenen en bakken.

PHOTO-2021-06-25-12-53-52.jpg
Paraveterinair

Mijn naam is Carolien en op deze foto zit Poffertje, een van mijn ratjes, gezellig op mijn schouder. Ik ben momenteel bezig om mijn opleiding tot paraveterinair dierenartsassistente af te ronden en ik ben er keer op keer weer van overtuigd dat ik de juiste opleiding heb gekozen. Ik heb het in deze dierenkliniek erg naar mijn zin! Verder maak ik graag muziek, hou ik van theater en vind ik van alle dieren ratjes de leukste.

Dierenarts

I'm a paragraph. Click here to add your own text and edit me. It's easy.

Floor Zeegers

Dierenarts

Evelien Huisman

Dierenarts

Dierenarts

I'm a paragraph. Click here to add your own text and edit me. It's easy.

Dierenarts

I'm a paragraph. Click here to add your own text and edit me. It's easy.

Yvette Dalm

Dierenarts

Carolien Geritz
Paraveterinair in opleiding