Assistent & Trimster

Al mijn hele leven wil ik iets met dieren doen. Dus ben ik na de middelbare school een opleiding begonnen voor dierenartsassistent.

In 2012 heb ik de opleiding paraveterinair afgerond op het Lentiz in Maasland. Mijn laatste stage deed ik bij Dierenkliniek Duinoord en toen ik mijn diploma had, mocht ik hier gelukkig blijven werken.

Sinds oktober 2015 heb ik ook een eigen trimsalon: Amanda’s Trimsalon  is gevestigd in de praktijk van dierenkliniek Duinoord.

Nu werk ik 3 dagen in de praktijk als assistente en 2 dagen, op donderdag en vrijdag, als trimster.

Alle langharige ras- en rasloze honden, katten en andere kleine huisdieren zijn welkom. Op Facebook vindt u alvast een aantal voor en na foto’s van net geknipte viervoeters.
Bel voor een afspraak naar 06 – 53927443.

Mijn eigen dieren zijn kat Kaatje die via de praktijk bij mij is komen wonen en sinds juli dit jaar heb ik eindelijk mijn eigen cocker! Toby is een feest!

Amanda Neyndorff

Assistent en Trimster

Assistent

Mijn naam is Jill en ik ben in 2017 afgestudeerd als paraveterinair dierenartsassistente en ben vanaf mei 2019 de nieuwe assistente op de praktijk. Het is een drukke praktijk met een gezellige sfeer wat me enorm bevalt! 

Naast mijn werk op de praktijk ben ik ook nog werkzaam bij een strandtent in Kijkduin. 

 

Bij mij thuis is het net als op de praktijk een gezellige beestenbende. Op de foto sta ik met mijn twee honden Finn en Guus, ook heb ik nog twee konijnen en twee parkieten.

Jill Gieben

Assistent

Assistent

Hallo, hallo, hallo, 
Graag stel ik me voor, mijn naam is Amy en ik zal per februari een van de assistenten vervangen binnen dit lieve bedrijf. Een poosje uit de ‘praktijk-running’ geweest, heb ik absoluut niet stil gezeten. Zo heb ik een hele tijd gewerkt voor de Dierenambulance in Den Haag, heb ik zieke zeehondjes weer beter mogen maken bij de Zeehondencrèche en heb ik ook behoorlijke wat apenkennis in huis, die ik heb opgedaan bij o.a. Stichting AAP. 

Actievolle baantjes, die ik nu graag een plekje geef en inruil voor een ietwat gestructureerde baan als assistent dierenarts. Verder dans ik veel en steek ik mijn tijd graag in het geven van educatie betreft dier, natuur en milieu bij een fantastische organisatie genaamd Trashurhunt.

Amy Josten

Assistent

Dierenarts

Op deze foto sta ik met mijn oudste hond Bram. Hij is vanaf het begin van mijn carrière als dierenarts (2004) mijn trouwe metgezel. Inmiddels is onze roedel uitgebreid; we hebben 3 langharen en 2 labradors in huis. Gelukkig kan iedereen mee naar het werk!Met veel plezier behandel ik honden, katten, kleine beestjes en vogels. Ik geniet zowel van het opereren in de ochtend, als het contact met de patiënten en eigenaren de overige uren.Tot ziens!

Floor Zeegers

Dierenarts

Evelien Huisman

Dierenarts

Dierenarts

Mijn naam is Evelien Huisman en sinds 2013 ben ik werkzaam als dierenarts. Na diverse waarnemingen in het hele land, heb ik drie jaar in Gouda gewerkt. Omdat de grote stad nooit uit mijn gedachte was, heb ik met mijn hond Teun (op de foto) en kat Tess besloten terug te verhuizen naar Den Haag. Vanaf augustus 2017 kunt  mij in Dierenkliniek Duinoord tegenkomen, waar ik u en uw dier met veel plezier zal helpen!

Dierenarts

Hallo lieve klanten, ik ben Yvette en sinds 2019 dierenarts bij Dierenkliniek Duinoord. Na de studie diergeneeskunde, aan de Universiteit Gent in België, ben ik met veel plezier terug gekeerd naar Den Haag, met mijn vriend, 2 labradors en de kat. Mijn interesse ligt vooral bij orthopedie en revalidatie, al haal ik ook veel plezier uit het draaien van spreekuur en opereren.

Yvette Dalm

Dierenarts