Het Team

In onze praktijk werken 2 dierenartsen en 2 assistentes.

Floor Zeegers – dierenarts

foto-Floor cropped1Vanaf het moment dat ik als vijfjarige met mijn cavia door de buurt fietste en alle katten onderweg gedag zwaaide, wilde ik al dierenarts worden.

Die droom kwam een stapje dichterbij toen ik ingeloot werd voor de studie diergeneeskunde in Utrecht en nog dichterbij toen ik in 2004 afstudeerde. Ik ben direct daarna  begonnen bij Dierenkliniek Duinoord en heb  daarnaast nog in verschillende andere praktijken gewerkt. In januari 2012 heb ik de kliniek overgenomen.

Ik hou erg van mijn werk maar vind het ook heerlijk om buiten werkuren met mijn drie honden, BramRover en Teun, op stap te gaan en ze te trainen.

En als we moe thuiskomen zit kater Siep, ooit als kitten met gebroken poot op de praktijk gedumpt, al met smart te wachten op zijn eten. Kortom, dieren centraal!

Laura Jesko – dierenarts

laura adjSinds januari 2012 werk ik als dierenarts in dierenkliniek Duinoord. Ik ben heel erg blij dat ik juist in deze kliniek mag werken: niet alleen is het een jong team in een sjiek nieuw pand maar we zitten ook op een lijn wat betreft de diergeneeskunde. Patiëntenzorg staat hier duidelijk centraal.

Ook ik wist al , vanaf het moment dat ik als vijfjarige met onze eerste hond meeging voor de jaarlijkse enting, dat het mooiste beroep ter wereld ‘dierenarts’ is. Dat is door de jaren niet veranderd.

Altijd was ik met dieren bezig: koeien, kippen, paarden, honden en cavia’s, ondanks het feit dat ik als echte ‘stadse’ in Den Haag ben opgegroeid. Gelukkig heb ik familie met een boerenachtergrond en kon ik, behalve thuis en op de manege, mijn liefde voor dieren daar op het platteland kwijt.

Zelf heb ik een Duitse staande langhaar Nola. Naast gehoorzaamheid volg ik met haar ook jachthondentraining. Ik heb Nola samen met mijn ouders en moederhond Amber zelf gefokt. Ze komt uit een prachtig nest dat eind maart 2013 is geboren. 

Amanda Neyndorff –  dierenartsassistente en trimster

amanda 3

Al mijn hele leven wil ik iets met dieren doen. Dus ben ik na de middelbare school een opleiding begonnen voor dierenartsassistent.

In 2012 heb ik de opleiding paraveterinair afgerond op het Lentiz in Maasland. Mijn laatste stage deed ik bij Dierenkliniek Duinoord en toen ik mijn diploma had, mocht ik hier gelukkig blijven werken.

Sinds oktober 2015 heb ik ook een eigen trimsalon: Amanda’s Trimsalon  is gevestigd in de praktijk van dierenkliniek Duinoord.

Nu werk ik 3 dagen in de praktijk als assistente en 2 dagen, op donderdag en vrijdag, als trimster.

Alle langharige ras- en rasloze honden, katten en andere kleine huisdieren zijn welkom. Op Facebook vindt u alvast een aantal voor en na foto’s van net geknipte viervoeters.
Bel voor een afspraak naar 06 – 53927443.

Mijn eigen dieren zijn kat Kaatje die via de praktijk bij mij is komen wonen en hopelijk heb ik binnenkort een engelse cocker spaniël pup.

Dominique Toet –  dierenartsassistente

Van jongs af aan hadden we thuis een hond en konijnen en was ik gek op alle andere dieren. Vanaf dat moment wist ik dat ik hier later ‘iets’ mee wilde gaan doen.

Tijdens mijn opleiding paraveterinair-dierenartsassistent mocht ik stage lopen bij dierenkliniek Duinoord en dat beviel erg goed. In Juni 2016 ben ik afgestudeerd en sindsdien werk ik 3 dagen per week op mijn oude stageplek.

Inmiddels heb ik de opleiding kynologisch instructeur met succes afgerond. In de toekomst kan ik hiermee gedragscursussen geven aan honden. Ik wil me zoveel mogelijk ontwikkelen in alles wat met dieren te maken heeft!

Op de foto staat Beau, de hond van mijn zus maar ook een beetje mijn huisdier.